Thema avond ‘Sport en Bewegen’

Dinsdagavond 13 april houden we onze derde digitale thema avond. Het onderwerp van deze avond zal zijn “Sport en Bewegen”.
Sport en bewegen is belangrijk voor het welzijn van jong en oud. Dit is de afgelopen tijd wel duidelijk geworden doordat de maatregelen inzake Corona een groot deel van het sporten aan banden heeft gelegd.
Net als thuis werken heeft ook thuis sporten een grote vlucht genomen. Massaal trekken mensen de natuur in om te wandelen, fietsen of te hardlopen. Ook de online trainingen van sportscholen worden goed bezocht. Maar men mist de “de stok achter de deur”.
Wat kunnen wij betekenen voor “Sport en bewegen” mocht een en ander weer “normaal” worden. Het is wel gebleken dat meer bewegen en gezonder eten in deze Corona tijd belangrijk is.
Voor deze avond hebben we een aantal sprekers uitgenodigd. Aan het woord komen onder andere een wandelcoach, een sport combi functionaris van de gemeente Aa en Hunze, een organisator van grote sportevenementen, een beheerder van een gezonde kantine en een hardlooptrainer.
Gezien de sprekers zal het een interessante thema avond worden waarbij “Sport en bewegen” van alle kanten zal worden belicht.

Wil je mee doen?
Stuur dan een mailtje naar: secretariaat@gbaaenhunze.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn