Nieuwe kandidatenlijst vastgesteld met Peter Mulder uit Eext

Tijdens een extra (digitale) buitengewone algemene ledenvergadering van Gemeentebelangen Aa en Hunze is de definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 vastgesteld. De lijst wordt aangevuld met kandidaat Peter Mulder uit Eext. Gemeentebelangen is blij met Peter als aanvulling. Iemand die bekend is in het dorp en actief is bij vele activiteiten en evenementen in de gemeente.

Kandidatenlijst Gemeentebelangen Aa en Hunze
De kandidatenlijst van Gemeentebelangen bestaat uit 24 enthousiaste kandidaten. Naast bekende gezichten ook een aantal nieuwe, die de afgelopen periode al ervaring hebben opgedaan in de schaduwfractie van de partij. Lijsttrekker van Gemeentebelangen is wederom huidig wethouder Henk Heijerman. Gemeentebelangen gaat de verkiezingen in met het vertrouwen in een goede kandidatenlijst.

Door doen
De afgelopen vier jaar heeft Gemeentebelangen veel kunnen bereiken. Ook de komende vier jaar wil Gemeentebelangen er samen voor zorgen dat de gemeente Aa en Hunze een goede gemeente blijft om in te wonen, te werken en te leven. Dit kan door nuchter met zaken om te gaan. Dat blijft Gemeentebelangen gewoon door doen.

Facebook
Twitter
LinkedIn