Gemeentebelangen gaat online mét en over ‘De senior van nu’

Zorgdigitalisering, zelfredzaamheid, mantelzorg, eenzaamheid en ontmoeting. Zomaar enkele punten die aan bod kwamen tijdens onze tweede digitale themabijeenkomst. Verschillende specialisten en ervaringsdeskundigen waren uitgenodigd om met onze (fractie)leden te praten over de ‘De senior van nu’.

Diverse gastsprekers

Deze keer waren te gast digicoach Aukje Mesken, (bijna) negentiger Marten Reitsma, mantelzorger Andrea Ramaker, initiator Henk Nieboer van Old Stars GNV en namens Impuls Carla IJntema, Jeanet Darwinkel en Martine Hopman. Na een inspirerende sessie sloten we de avond af met een online bingo.

Over de themabijeenkomsten

We organiseren deze digitale themabijeenkomsten als één van de alternatieven voor de dorpenrondes die we normaalgesproken houden. Afgelopen jaar hebben we dit gemist. Met deze serie bijeenkomsten houden we contact met onze leden en haar omgeving om te weten wat er speelt. Op deze manier gaan we verschillende thema’s bij langs. Enerzijds is het voor de ontwikkeling van de fractieleden en anderzijds ontstaan er mogelijke ideeën voor de toekomst.

Deze bijeenkomsten zijn semi-openbaar. Leden van Gemeentebelangen kunnen een introducee ‘meenemen’. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact op met iemand van Gemeentebelangen, of word lid.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn