Over ons

Onze fractie

Onze fractie bestaat uit negen raadsleden. Zij vertegenwoordigen Gemeentebelangen in de raad. De portefeuilles zijn verdeeld onder de fractieleden. Heeft u een vraag over een onderwerp? Onze fractie staat u graag te woord.

Bekijk de fractie

Ons bestuur

Ons bestuur is een afspiegeling van de leden van Gemeentebelangen. Zij ziet erop toe dat de fractie haar taak naar behoren uitvoert. Er is nauw contact tussen  fractie en bestuur. De fractie legt via het bestuur verantwoording af aan onze leden.

Bekijk het bestuur

Historie

De laatste jaren zijn lokale partijen landelijk behoorlijk in opkomst. Gemeentebelangen is echter niet van de laatste jaren. Daarvoor moeten we bijna 90 jaar terug in de geschiedenis.

Bekijk de historie

Onze wethouder

Bij de coalitievorming hebben we bewust gekozen voor één wethouder. We willen het namelijk samen met de andere partijen doen. Ivo Berghuis is de wethouder voor gemeentebelangen Aa en Hunze.

Bekijk onze wethouder 

Gewoon meedoen

Spreken onze ideeën u aan? Word dan lid van onze vereniging en doe mee. Voor vijftien euro per jaar bent u al lid en kunt u meepraten en meedenken tijdens onze steunfractieoverleggen.

Bekijk gewoon meedoen