Vierde thema-avond ‘Jeugd en Jongeren’ groot succes

Wat speelt er onder jongeren in onze gemeente? En wat kunnen wij als Gemeentebelangen betekenen voor hen? Dinsdag 1 juni gingen we met jong en oud in gesprek tijdens de vierde digitale themabijeenkomst en ontdekten we het.

Diverse deelnemers

Voor deze avond hebben we Willem Hilberts gevraagd de avond te leiden. Willem is jongerenwerker bij Impuls en heeft vanuit die hoedanigheid veel contact met jongeren in Aa en Hunze. Daarnaast hebben we vier jongeren uitgenodigd om met ons in gesprek te gaan over diverse thema’s. Ook een medewerker van Bureau Halt en een jeugdagent schoven aan.

Stellingen en & thema’s

Willem trapte de bijeenkomst af met enkele interessante stellingen om het gesprek op gang te brengen. Zo ontdekten we wat jongeren missen in deze gemeente en wat zij juist goed vinden gaan. Andere thema’s die deze avond aan bod kwamen zijn een jongerenraad, de do’s & don’ts van social media en hun ervaringen van ‘opgroeien’ in coronatijd.  

Ook een keer meepraten?

Wij organiseren regelmatig thema-avonden als deze. Zo spraken we in eerdere bijeenkomsten over Wonen, Ouder worden en Sport & Bewegen. Wilt u de volgende themabijeenkomst digitaal bijwonen? Houd onze social media kanalen in de gaten of neem contact op met secretariaat@gbaaenhunze.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn