Verkiezingsprogramma Gemeentebelangen Aa en Hunze 2022-2026 vastgesteld

Tijdens de (digitale) buitengewone algemene ledenvergadering van Gemeentebelangen Aa en Hunze op 17 november jl. is het verkiezingsprogramma 2022-2026 definitief vastgesteld.

Onder aanwezigheid van leden uit alle delen van de gemeente is vol enthousiasme het verkiezingsprogramma besproken en toegelicht. In het programma wordt een groot aantal standpunten voor de komende periode genoemd. Niet alles is verwoord in het programma, maar genoemde punten geven wel een goed beeld van het handelen van Gemeentebelangen. Zo blijven wij ons de komende vier jaar onder meer inzetten op leefbaarheid, (verkeers)veiligheid, economische groei, kwalitatief goed onderwijs, sport en beweging, duurzaamheid, woonkwaliteit, toerisme en eigen kunst en cultuur. Bekijk hier het Verkiezingsprogramma Gemeentebelangen Aa en Hunze 2022-2026.

Door doen
De afgelopen vier jaar heeft Gemeentebelangen veel kunnen bereiken. Ook de komende vier jaar wil Gemeentebelangen er samen voor zorgen dat de gemeente Aa en Hunze een goede gemeente blijft om in te wonen, te werken en te leven. Dit kan door nuchter met zaken om te gaan. Dat blijft Gemeentebelangen gewoon door doen.

Facebook
Twitter
LinkedIn