Start verkenning coalitie Gemeentebelangen Aa en Hunze, PvdA en VVD

Na meerdere gespreksronden van Gemeentebelangen Aa en Hunze en de vijf andere politieke partijen uit de gemeente, is bekend wie de formatiegesprekken voor een nieuw college van gemeente Aa en Hunze gaan voeren: Gemeentebelangen Aa en Hunze, PvdA en VVD. Het doel van de gesprekken is om te onderzoeken of de drie partijen tot inhoudelijke overeenstemming over de agenda van de mogelijke coalitie kunnen komen.

Programmatisch gezien en ook qua bestuurscultuur hebben de twee partijen Gemeentebelangen het vertrouwen gegeven voor een stabiele samenwerking. Gezamenlijk wordt hiermee een breed draagvlak in de raad verkregen. De komende weken gaan de gesprekken over de inhoud en gedeelde ambities om te komen tot een coalitieakkoord.

Facebook
Twitter
LinkedIn