Peter Mulder uit Eext stopt tijdelijk als raadslid voor Gemeentebelangen Aa en Hunze

Peter Mulder uit Eext heeft vanwege zijn gezondheid moeten besluiten om zijn werkzaamheden als raadslid voorlopig neer te leggen. Peter kwam tijdens de verkiezingen in maart 2022 met voorkeursstemmen in de gemeenteraad van Aa en Hunze.

 “Vol overgave ben ik dit nieuwe avontuur aangegaan. Ik baal dan ook enorm dat ik het raadswerk nu even moet neerleggen. Als ik ergens voor ga, wil ik mij daar voor de honderd procent voor inzetten. Dat is in mijn huidige situatie niet mogelijk. Gezondheid gaat natuurlijk boven alles en daarom is dit een weloverwogen besluit. Zodra het beter met mij gaat, ben ik weer actief in de raadszaal.” 

Jos van der Werf uit Gieten neemt tijdelijk het raadswerk van Peter over. Jos is 6 jaar actief geweest als raadslid voor Gemeentebelangen Aa en Hunze. Bovendien is hij achter de schermen altijd nog actief voor de partij. Tijdens de raadsvergadering van 15 september wordt Jos van der Werf geïnstalleerd als raadslid.

We wensen Peter heel veel beterschap en Jos veel succes als plaatsvervangend raadslid! 🍀 

Facebook
Twitter
LinkedIn