Bevingsschade aan geheugen

Na het lezen van artikelen als ‘ Rutte weigerde de regie te nemen en wees naar Kamp’ (DvhN ,06-09) en mes moest in kosten aardbevingsschade’ (DvhN, 08-09)artikelen bekruipt mij een angstig gevoel. Het lijkt wel of de gaswinning en de daaruit voortvloeiende aardbevingen naast de reeds bekende schades ook schade veroorzaakt aan het geheugen van de betrokken topambtenaren. Deze topambtenaren hebben last van veelal dezelfde symptomen. Onder meer: Niet dat ik het weet, het niet herkennen, geen specifieke herinnering en niet goed heugen. Ook het veranderen van teksten in verslagen schijnt een symptoom te zijn van deze bijkomende schade. Hopelijk kunnen deze getroffen topambtenaren terecht bij een speciaal voor hun ingericht loket waar ze de schade kunnen melden en kunnen rekenen op een ruimhartige en eerlijke vergoeding c.q. behandeling maar als ze net zolang moeten wachten als de gedupeerden in het aardbevingsgebied vrees ik dat de meeste topambtenaren dan al dement zijn.

I.Oortwijn

Annerveenschekanaal, 09-09-2022

Facebook
Twitter
LinkedIn