Jeroen Keizer uit Gasselte nieuwe voorzitter Gemeentebelangen Aa en Hunze

Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering in de Boerhoorn in Rolde is de voorzittershamer (in 2013 aangeboden door wijlen Jan Roelof Vos uit Eexterveen) symbolisch overhandigd door Harm Groen aan Jeroen Keizer. Harm Groen uit Gieten was 16 jaar actief als penningmeester voor Gemeentebelangen en het laatste jaar ook in de rol van voorzitter. Jarenlang heeft hij zich dan ook met hart en ziel ingezet voor de politieke partij. Jeroen Keizer uit Gasselte volgt Harm nu op. Ook Jeroen kent de vereniging door en door. Zo is hij al eens eerder bestuurslid geweest en was hij de vorige periode actief als raadslid voor Gemeentebelangen. 

Ook is tijdens de ALV Paul Wolf uit Gieten gekozen tot algemeen bestuurslid.  Naast deze twee heren bestaat het  bestuur van Gemeentebelangen uit Hellen Lensing uit Schoonloo, Rikus Harms uit Eext en Harry Hoiting uit Gieten.

Facebook
Twitter
LinkedIn