De Lente van Drenthe

Juli 2021 – Maandagavond 12 juli 2021 waren we op werkbezoek bij de actieve familiecamping De Lente van Drenthe in Gasselte. Naast de camping hebben eigenaren Marjolein Vos en Roger Langenbach een outdoor adventure bedrijf dat voor neveninkomsten zorgt.

Het DX Adventurepark – het grootste open waterpark van Nederland – openden zij in 2018 en begin dit jaar kwamen daar nog Het Koerscafé Gasselte, pumptrack (kruising tussen een BMX-baan en skatepark) en boulderhal (klimmen van korte routes op lage blokken of wanden) bij.

Het park heeft een perfecte ligging, zo midden in de bossen bij ’t Nije Hemelriek en de voormalige zandwinningsplas van ’t Gasselterveld op loopafstand. De camping – met kampeerplaatsen, safaritenten en Wood Cabons – is geschikt voor iedereen die van actie, avontuur en het buitenleven houdt.

Camping De Lente van Drenthe is zeker een bezoek waard! Ook voor u als inwoner van Aa en Hunze. Ga mountainbiken door de bossen, suppen over het helderblauwe water of neem een duik in ’t Nije Hemelriek. Gewoon eens doen!

Wilt u dat we ook eens uw bedrijf bezoeken? Laat het ons weten. We komen graag langs.

Facebook
Twitter
LinkedIn