Ontmoet elkaar in De Boerhoorn in Rolde

December 2021 – Vandaag brachten onze fractieleden Roelof en Greet een bezoek aan multifunctioneel centrum De Boerhoorn in Rolde. Nu Bibliotheek Rolde geopend is, zijn de deuren open voor publiek. Hoewel enkele gebruikers nog druk bezig zijn om hun eigen ruimtes gebruiksklaar te maken, is nu al te zien dat het een prachtig multifunctioneel centrum wordt.

In de kantine werden we hartelijk ontvangen door beheerder Gienus de Weerd en bestuursleden Jan Emmens en Peter Stol. Vol trots (en terecht!) lieten ze ons de verschillende ruimtes zien van de nieuwbouw van het MFC. Gebruikers van De Boerhoorn zijn de bibliotheek, de kinderopvang, Stichting Attenta, Impuls Welzijn en het Rolder Historisch Gezelschap. Ook het Eerstelijnscentrum (apotheek, fysiotherapeut en drie huisartsen) heeft een eigen plek in het gebouw gekregen, alleen vallen zij niet onder het stichtingsbestuur van het MFC.

In het nieuwe gebouw zien we her en der verschillende leuke zitjes met in de centrale hal een grote leestafel. Ondanks de nog niet ‘aangeklede’ muren en ruimtes, straalt het gebouw warmte uit. Er is echt een huiskamergevoel gecreĆ«erd. De Boerhoorn in Rolde is een plek om elkaar te ontmoeten. Gewoon doen!

We wensen alle gebruikers een gouden toekomst toe!

Facebook
Twitter
LinkedIn